|

lupus-istina.com
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Orsat

Pridružen/a: 10. 05. 2006. (00:10:46) Postovi: 83 Lokacija: Dubrovnik
|
Postano: čet svi 13, 2010 1:03 am Naslov: |
|
|
| leda (napisa): |
Hmmmda... shtono bi reko Sheva... toga sam se i bojala.
Chuj, drug Orsat - gdi su bile i kaj su delale morat cesh raspraviti sa damama o kojima govorish, ne sa mnom; ja jednu znam samo virtualno, drugu uzhivo i nisam imala razloga ne povjerovati onome shto govore o sebi.
A ti, micek - dopusti da, bash kao shto ti imash pravo pisati kojekakve bljuvotine o svima kojih se sjetish kad ti se digne, morat cesh i drugima dopustiti da iznesu vlastito mishljenje o tebi, ne?
Daj sad ponovo zaboravi ovaj forum na sljedecih par godina, pliz.
Nit sam te zvala, niti plakala za tobom, vjeruj mi.  |
Leda, vec sam ti nekoliko puta napisao da si drugarica ex. zadrta ljevicarka iz LS (a prije toga vjerojatno iz SKJ) ti, a ne ja, te kad vrijedjas i kleveces druge da su partijasi i udbasi da najvjerojatnije pises o sebi i svojima ...
ja nemam sto raspravljati s navodnim lazljivim "damama" na koje me ti upucujes, jer one ovdje nisu nista pisale, nego ti, po svom obicaju klevete i lazi, kao sto je uostalom i citav ovaj forum koliko ja znam, a znam poprilicno, zasnovan na tvojim lazima, izmisljotinma i snovima, tj. necemu sto nikada nije bilo, niti se dogodilo, osim mozda u tvojoj masti ...
tko laze, taj i krade, a tko krade, taj i ubija ! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Orsat

|
Postano: čet svi 13, 2010 1:09 am Naslov: |
|
|
... tek sam danas ovo slucajno vidio! nisam bio na ovom lazljivom forumu vec godinama...
Gornje si zatakni za sheshir i otperjaj skup s njim...
Nisi ti nish sluchajno videl, micek, nego te pozvali tvoji ovdashnji udbashki kompadrei, ne bi l' jopet shtogod zakuhao... Znam te, pushko, dok si pishtolj bila.  |
Leda, jadna li si, vjerojatno mislis da svi funkcioniraju kao ti, i da imaju proslost i bave se poslovima kojima se ti bavis ...
prava je istina da sam na ovaj forum dosao putem linka koji sam dobio kad sam u Google ukucao ime i prezime svoje "simpatije", odnosno omiljene teme za izrugivanje Ivane A. i svog nicka Orsat, jer me zanimalo koje najnovije gluposti o meni pise "moja" Iva ...
|
| [Vrh] |
|
 |
Orsat

|
Postano: čet svi 13, 2010 1:28 am Naslov: borkinje i dragovoljke |
|
|
a evo i linka gdje se moze provjeriti gdje su se borile "nase"
velike "Hrvatice", "braniteljice", "dragovoljke Domovinskog rata" i neznam vec sto: Ivana A., Diana M. i Vlasta M.
http://www.registarbranitelja.com/
|
| [Vrh] |
|
 |
leda

Pridružen/a: 06. 10. 2004. (00:14:43) Postovi: 13987 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet svi 13, 2010 12:48 pm Naslov: |
|
|
Smrade bolesni i lazhljivi, nadji mi gdje sam ikada i igdje za sebe rekla da sam to shto TI pishesh, lazhesh i mazhesh. Pa kako lazhesh o meni, valjda isto tako lazhesh i o drugima.
A tko je tu STVARNO jadan - o tome ce odluchiti svi oni koji poznaju tvoj virtualni, ali i stvarni lik i djelo, drug Orsat. TVOJE se ime i prezime mozhe naci na popisima udbasha i klanjatelja SKJ, ne moje, heheh. Pa kad vec farbash, muljash, objedjujesh, podmecesh i lazhesh, onda to barem obavljaj tako, da ti tvoje izmishljotine ne mozhe dokazati i - puchkoshkolac... Kao da nish nisi nauchil u shkolici svog druga Manoilica, gade.
Tu si nepozheljan i - dalje se igraj sam.
Nemam namjere, a ni volje gubiti svoje vrijeme na gnjide i ushi tvojega tipa.  _________________ Za let si, dusho, stvorena... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Orsat

|
Postano: čet svi 13, 2010 4:27 pm Naslov: |
|
|
Smrade bolesni i lazhljivi, nadji mi gdje sam ikada i igdje za sebe rekla da sam to shto TI pishesh, lazhesh i mazhesh. Pa kako lazhesh o meni, valjda isto tako lazhesh i o drugima.
A tko je tu STVARNO jadan - o tome ce odluchiti svi oni koji poznaju tvoj virtualni, ali i stvarni lik i djelo, drug Orsat. TVOJE se ime i prezime mozhe naci na popisima udbasha i klanjatelja SKJ, ne moje, heheh. Pa kad vec farbash, muljash, objedjujesh, podmecesh i lazhesh, onda to barem obavljaj tako, da ti tvoje izmishljotine ne mozhe dokazati i - puchkoshkolac... Kao da nish nisi nauchil u shkolici svog druga Manoilica, gade.
Nemam namjere, a ni volje gubiti svoje vrijeme na gnjide i ushi tvojega tipa.  |
Leda, jadna li si, pa cijeli ovaj tvoj forum je utemeljen na lazi i kradji ...
oskrnavila si uspomenu na pokojnog Istinu clanovima njegove obitelji i prijateljima svojim na nicemu utemeljenim izmisljotinama i lazima o nekakvoj navodnoj vasoj vezi ... a taj covjek, to pouzdano znam, s tobom nikada nista nije imao (osim sto se s tobom sprdao, salio i izrugivao), zivio je s drugom zenom (Njemicom) i volio tu zenu, a tebe nikada nije ni upoznao ...
a ti si poslije njegove smrti, pored njegove obitelji i nasljednika ovdje izmislila bolesnu i potpuno izmisljenu pricu o tebi i njemu ... te besramno pokrala graficka i dizajnerska rjesenja zasticena copy rightom i sadrzaj s njegove web stranice http://bogihrvati.com bez suglasnosti njegovih legitimnih nasljednika ...
to sto si ti ucinila je kazneno djelo i to najbolje govori na sto si ti sve spremna ... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Orsat

|
Postano: čet svi 13, 2010 4:45 pm Naslov: |
|
|
| Smrade bolesni i lazhljivi, nadji mi gdje sam ikada i igdje za sebe rekla da sam to shto TI pishesh, lazhesh i mazhesh. Pa kako lazhesh o meni, valjda isto tako lazhesh i o drugima. |
pa citav je ovaj forum posvecen tvom navodnom velikom i radikalnom hrvatstvu, iako je notorna stvar da si prije toga bila radikalna ljevicarka, aktivistica Liberalne stranke ...
pa kako si lazno sebe predstavljala, tako si isto svijesno lagala da su Ivana Arapovic i Diana Majhen navodne dragovoljke Domovinskog rata, iako si i sama priznala da prvu uopce ne poznajes, te da s Domovinskim ratom, osim po poganom i lazljivom jeziku kojim kleveces i blatis prave branitelje, nemas nikakve veze ...
| Citat: |
A tko je tu STVARNO jadan - o tome ce odluchiti svi oni koji poznaju tvoj virtualni, ali i stvarni lik i djelo, drug Orsat. TVOJE se ime i prezime mozhe naci na popisima udbasha i klanjatelja SKJ, ne moje, heheh. Pa kad vec farbash, muljash, objedjujesh, podmecesh i lazhesh, onda to barem obavljaj tako, da ti tvoje izmishljotine ne mozhe dokazati i - puchkoshkolac... Kao da nish nisi nauchil u shkolici svog druga Manoilica, gade. |
rekao sam ti vec jednom kad kleveces i lazes o drugima da su partijasi i udbasi, time vjerojatno pises o sebi i svojima ...
uostalom, lazljivice i klevetnice objavi taj tvoj popis udbasa i/ili partijasa na kojem se navodno nalazi moje ime ...
| Citat: |
Nemam namjere, a ni volje gubiti svoje vrijeme na gnjide i ushi tvojega tipa.  |
vidim kako si brzo izgubila zivce, i svo sto si pokazala u ovoj raspravi je zavidan repertoar uvreda i vulgarnosti, a sto ces to je valjda tako kad nemas nikakve argumente ... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Petar Jukela
|
Postano: uto srp 13, 2010 9:01 pm Naslov: |
|
|
Tko je u stvari Orsat?
Pravim imenom Ivica Ban, Dubrovnik, Mokošica na moru 4. Po struci odvjetnik, odvjetnički ured Ivica Ban, Dubrovnik, Vukovarska 17.
Za vrijeme rata obnašao političku dužnost u Kriznom štabu - nositelj spomenice Domovinskog rata, korisnik Fonda branitelja, iako se za vrijeme istog bavio politikom dok su drugi ginuli. Kao vojni obveznik u okruženom Dubrovniku početkom 1992. godine uspjeva ishoditi potvrdu vlastite tvrtke da je neophodan za nesmetani rad u istoj (zaposlen u banci na birokratskim poslovima primjerenim nekoj ženi u godinama, a ne muškarcu u tridesetim godinama od 190 cm ), pa bitku za Dubrovnik i oslobađanje dubrovačke okolice gleda iz podruma. To je kasnije nadoknadio tvrdnjom kako se Dubrovnik obranio sam te da je cijeli Dubrovnik obranio jedan Srbin kojemu to nisu htjeli priznati zato što je Srbin, da Srđ nisu branili pripadnici HOS-a, a ako i jesu da su se skrivali u podrumu tvrđave na Srđu. Niječe navode generala koji su vodili operacije oslobađanja Dubrovnika o ulozi pripadnika 4. brigade u oslobađanju Dubrovnika, naročito III bojne 4. brigade, jer uz HOS-ovce i prema Imoćanima gaji posebni animozitet (Orsat potječe iz partizanske obitelji, a za vrijeme Jugoslavije je bio šef socijalističke omladine).Tvrdi da se bitka kod Golubovog kamena nikada nije dogodila (očito je imao dobar pregled iz podruma). Iz spomenutih izjava jasno je o kakvom se to «branitelju» radi.
Sada malo o propalom političaru Orsatu:
1992.g. kandidat HSLS za Hrvatski Sabor (zamjenik kandidata) u jeku najžešćeg rata
(Valjda je branio saborske fotelje pa mu to ide pod braniteljski staž)
1998. kandidat za Vijeće Županije Dubrovačko-neretvanske, ispred šestoglave koalicije, uključujući i HNS drugarice Vesne Pusić i SDP druga pok. Račana – pobjedio
Gradski vijećnik u Gradskom vijeću Dubrovnika, izabran kao član HSLS, prešao u LS, pa ostao neovisni zastupnik, mandat vratio nije
2000. pokušao «regionalizirati» Dubrovnik kao neovisni zastupnik u Gradskom vijeću Dubrovnika, izuzeti Dubrovnik iz hrvatskog pravnog sustava
2001. pokušao kao neovisni zastupnik ući u Gradsko vijeće Dubrovnika, neslavno propao, nije prikupio potrebnu dokumentaciju LOL
Zaključak: isfrustrirani, propali političar, bez ikakvih moralnih vrijednosti, koji koalira sa rigidnim komunistima i jugoslavenima ako mu je to u vlastitom interesu. Nakon što je od njih iskorišten pa odbačen, seli se na internet gdje napada sve što je prohrvatski orijentirano.
Nesposoban čak i da stvori posjećeni internet portal i forum, a vjerojatno po iskustvu na svoje političarske dane, bavi se reklamiranjem svog foruma pod nazivom Bog i Hrvati, a koji vode dva bivša dužnosnika socijalističke omladine iz prokomunističkih obitelji, od kojih je jedan Srbin. Nekad elitni Sanaderov internet jatak, danas diskreditiran i potrošen pa služi kao mailing lista. Sve radi anonimno jer je kukavica. |
|
| [Vrh] |
|
 |
leda

Pridružen/a: 06. 10. 2004. (00:14:43) Postovi: 13987 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri srp 14, 2010 7:41 am Naslov: |
|
|
Hvala ti, Petre, na javljanju - premda si i sam za sebe mogao pronaci neki nick pa pisati ovo isto zashticen njime, kako to rade mnogi i kako je vec uvrijezheno na netu; zhao mi je shto ce se - ukoliko ti je to pravi identitet - sada na tebe svaliti sva zhuc i otrov, kojega u izobilju istache po raznim virtualnim mjestima narecheni... pa ako je u njima takav, bit ce da ni u RL nije nishta manje ni otrovan, ni lazhljiv, ni opasan i zao... Crna dusha, ukratko.
Medjutim, priznat cu ti - neshto od njegova 'zhivotopisa' koji si iznio me zabezeknulo, pa i uvrijedilo chak...
Naime, ako je smrad DOISTA bio u HSLS-u, a zatim u Gotovchevom LS-u... onda se kretao - tragom mojih politichkih uvjerenja (hic! ). A ja bih i danas dala ruku u vatru da je onomad sa Gotovcem iz HSLS-a istupilo i LS oformilo jedno drushtvo, koje izmedju sebe ni po chemu ne bi toleriralo ovakvog tipusa...
Ili - mozhda i bi?
Kad malo bolje razmislim - oni koji su Gotovca naslijedili (kojekakvi Kovachevici, Kramarici, Shtimac - Radinke i slichni karijeristi) bash i nisu tako daleko od dotichnoga... kao shto se vidi iz tvog priloga. Njihova beskrajna zhelja za uhljebljenjem na rachun hrvatskog naroda i hrvatskog budzheta pokazala se dostatnom da zgaze i odbace sve ono shto je LS bio i trebao biti u Hrvata, ono shto je Gotovac ostavio u naslijedje (vec odavno popljuvano od njegovih najblizhih suradnika) - JEDINU doista poshtenu stranku u Hrvata, koja je - kaj koshta da koshta - nastojala na posve specifichan, hrvatski nachin objediniti vjeru u Chovjeka i vjeru u Boga, ljubav prema Chovjeku i blizhnjem sa ljubavlju prema Bogu, i Hrvatima, i Domovini... shto inache NIJE bilo obiljezhje ikojih liberala ili liberalnih demokrata, ni kod nas, a ni u svijetu.
Tako sam barem ja dozhivljavala Gotovchevo uchenje, tako ga dozhivljavam (i nastojim slijediti i propagirati) i danas. I ne dam da se zaboravi. Otkako Vlade Gotovca vishe nema u Hrvatskom (drzhavnom) saboru, NITKO - ALI BASH NITI JEDAN JEDINI saborski zastupnik nije vishe izrekao rijechi kao shto su CHAST, POSHTENJE, OBRAZ, DOMOLJUBLJE... To su rijechi protjerane iz tih prostora, koje se chak vishe ondje ne shapucu niti po kuloarima, jer ih nema tko ni shapnuti, a niti razumjeti...
Gotovca nema.
Ostao je samo - svijet Orsata i njemu slichnih.
A mene vrijedja i sama pomisao da smo se - makar i samo u jednom kracem razdoblju - nashli zajedno na tragu tog hrvatskog velikana, Vlade Gotovca, premda nam motivi ni u jednoj sekundi nisu mogli biti - isti... No way.  _________________ Za let si, dusho, stvorena... |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|