|

lupus-istina.com
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
scorpio57

|
Postano: uto tra 13, 2010 1:54 pm Naslov: |
|
|
Ne mogu Mek upišem dva posta i odmah me
banira ma od onog p/f ostalo 10-tak forumaša
baba i žaba haraju _________________ Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. |
|
| [Vrh] |
|
 |
mekon
|
Postano: uto tra 13, 2010 4:29 pm Naslov: |
|
|
| scorpio57 (napisa): |
Ne mogu Mek upišem dva posta i odmah me
banira ma od onog p/f ostalo 10-tak forumaša
baba i žaba haraju |
Ma ...krivi spoj Škorpijo. Ja to pišem o ovom forumu, Lupusu !
Tipkovnicu pred sebe i ...udri po kome želiš i stigneš.
Imaš zanimljivih tema pod HRVATSKA, uostalom već si i počeo. Zaboravi babe i žabe, budi tu među ljudima !
Ovdje nam je jedina i vrlo konstruktivna oporba Tanja.
Ali nju držimo pod "svoje", jer je pametna, svjesna i dobra, samo to prikriva !
FORCA ŠKORPIJA ! |
|
| [Vrh] |
|
 |
TanjaOriginal

Pridružen/a: 23. 07. 2007. (14:28:41) Postovi: 367 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 16, 2010 10:06 pm Naslov: |
|
|
Mex, Mex
Vidi Škorpika.
T portalov forum uvalili su nekom nepismenom balavcu koji se iživcira čim to mora raditi, a prisiljen je nešto i pročitati - što mu još više ide na živce. Sukob generacija.
Pročitao je opća pravila za forume, dakle da se ne smije psovati, nema sexsističkih, homofobnih i rasisitičkih tekstova, i ne smije se iznositi ime i prezime.
Sve to piše u pravilniku o korištenju.
I kada dodaš da mali ne čita, već baci pogled na neki izraz koji je protiv pravilnika, a tebi to ide dobro , možeš se do kraja života pitati zašto te je obrisao.
Zato što je uočio neku riječ ili rečenicu koja mu se učinila protiv pravilnika. Možeš biti 100% siguran da nije pročitao više od toga i da ga apsolutno ne zanima kontekst.
Za njega gomila starčeka trkelja o politici - kosa mu se diže na glavi.
Tako da je najpametnije napravio što je mogao, Donadini bi rekao u oportunističkom maniru, i ostavio je na miru babe i žabe, totalne ovisnike - zrele za liječenje pod ključem.
Uopće ne mislim na njihove stavove - ne čitam apsolutno ništa što napišu - već na njihovo psihičko stanje.
Btw, ideja da napišem knjigu pala mi je na pamet kada je baba prijetila Donu poslom, i to bi potpuno sigurno učinila - pravila mu probleme. Zato što nije svjesna koliko je bolesna kao i svi psihički bolesnici.
Do sada su svi forumi završili na totalnoj prevlasti ovisnika (psihičkih bolesnika). Jer bez njih nema foruma. Ništa se ne događa. Ja sigurno neću napisati 30 tisuća upisa u tri godine. Sama bih se prijavila u Vrapče.
Prema tome tu nema nikakve tvoje krivnje.
Ako ne možeš na jednom forumu popričati s ljudima na način na koji tebi paše - dođi na drugi gdje možeš.
BAš mi je drago da si tu,. Treba mi neki HSP-ovac da ga podsjećam na Ščapića jednom mjesečno.  _________________ Skromnost je vrlina glupih. Stav vrlina skromnih! |
|
| [Vrh] |
|
 |
505 s crtom
Pridružen/a: 22. 04. 2010. (10:02:40) Postovi: 48 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 23, 2010 8:28 am Naslov: |
|
|
pozdrav svima,
predstavljam se naknadno, jer sam dobio jezikovu juhu od forumašice Tance o navadama na forumu i rukoljubima.
pa eto, ja sam bombon obični domaći. unaprijed se veselim druženu i konstruktivnim raspravama...pa kolko me zdurate...  |
|
| [Vrh] |
|
 |
mekon
|
Postano: pet tra 23, 2010 9:41 am Naslov: |
|
|
BOK, 505 S CRTOM
Dobro došao na ovaj Forum i odmah se počni osjećati kao kod kuće, ukoliko zaboraviš i zanemariš idiotarije s bivšeg T foruma. Ovdje smo dovoljno slobodni napisati svoje misli, bez suvišnih, ljudima neprimjerenih, izričaja.
Lupus je jedan od NAJČITANIJIH foruma, makar se i ne istiće brojem upisa. Podforum HRVATSKA je pun dobrih tema, pa ukoliko se ne snađeš, slobodno otvori novu temu.
Na ovom forumu nema zabranjenih tema, a administratorica Leda ne banira, niti briše.
NAVALI !
Mek. |
|
| [Vrh] |
|
 |
505 s crtom
|
Postano: pet tra 23, 2010 11:34 am Naslov: |
|
|
fala na dobrodošlici, Mek.....probal bum se uklopiti, ali više kroz zajebanciju, što ne znači da ikoga podcjenjujem ili da se ne slažem s iznesenim stavovima .....
inače voiim se zajebavati ali i primati zajebanciju na svoj račun..  |
|
| [Vrh] |
|
 |
TanjaOriginal

|
Postano: pet tra 23, 2010 12:57 pm Naslov: |
|
|
Zato što tipkaš s jednim prstom. Kao i svi muški.
A onda nek' si mi mislimo.
Ma drago mi je Bonkač što si ovdje.
U svojoj si staroj ekipi.
Što nas je više - više ćemo se morati navikavati na različitosti izražavanja a ja to obožavam. Odmah ti skidam psihoprofil i F-ove.
Jupiiiii, nova sintaksa.
|
 |
leda

Pridružen/a: 06. 10. 2004. (00:14:43) Postovi: 13987 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 23, 2010 2:51 pm Naslov: |
|
|
Bombonchek, boooookiccc!!!
Ufff, Tanja - ovdje nema diranja - sve je onak, kak je bilo i 03. kolovoza 2004., barem se trudim, sorry... ALI, bash svaki smajlic koji ti usfali mozhesh kopirati bilo gdje (properties) i onda ga prebaciti ovamo - kao obichnu slikicu; to radim i sama, kad mi zatreba. Ukratko, tu vazhi ona - snadji se, druzhe.  _________________ Za let si, dusho, stvorena... |
|
| [Vrh] |
|
 |
505 s crtom
|
Postano: uto tra 27, 2010 7:38 am Naslov: |
|
|
Bokić Ledo....  |
|
| [Vrh] |
|
 |
TanjaOriginal

|
Postano: uto tra 27, 2010 8:36 am Naslov: |
|
|
Yessss, cvijeće je bolje od rukoljuba.  _________________ Skromnost je vrlina glupih. Stav vrlina skromnih! |
|
| [Vrh] |
|
 |
scorpio57

|
Postano: sri lip 23, 2010 12:00 am Naslov: |
|
|
Bog svima ni me dugo bilo _________________ Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. |
|
| [Vrh] |
|
 |
scorpio57

|
Postano: sri lip 23, 2010 12:02 am Naslov: |
|
|
Vidi Škorpika.
T portalov forum uvalili su nekom nepismenom balavcu koji se iživcira čim to mora raditi, a prisiljen je nešto i pročitati - što mu još više ide na živce. Sukob generacija.
Dis Tanja,da ne kažem gologuza _________________ Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. |
|
| [Vrh] |
|
 |
scorpio57

|
Postano: ned kol 22, 2010 4:24 pm Naslov: |
|
|
eo me opet dobri ljudi  _________________ Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|